Pilih satu Halaman

Tentang Kami

Siapa ikonLady..?

IkonLady adalah jenama produk penjagaan harian berasaskan aromaterapi dari 100% bahan semulajadi.

“Saya percaya kecantikan dalaman itu sangat penting untuk jamin kehidupan lebih baik. Bagi saya untuk wanita perlu sedar dan prihatin tentang bahayanya penyakit yang berleluasa kini terutamanya kanser kulit” –Norsafura Ayob pengasas ikonlady.

Dengan matlamat untuk membantu kaum wanita yang mempunyai masalah kurang prihatin dengan penggunaan produk penjagaan harian tanpa sedari kesan dan akibatnya pada kulit.

Tujuan utama ikonLady ditubuhkan adalah untuk memberi kesedaran tentang bahaya bahan kimia dan membantu mereka dengan produk gel mandian aromaterapi yang menggunakan bahan semulajadi 100% bebas sles dari tumbuhan.

IkonLady Aromatherapy Shower Gel adalah produk mandian yang sihat yang telah mendapat kelulusan TPM Biotech Malaysia terbukti selamat kerana telah menjalani ujian makmal, dirumus khas untuk membantu kulit bermasalah dan emosi.

Lambakan produk untuk merawat kulit sensitif dipasaran memberi ilham dalam penghasilan Shower Gel Aromatherapy bebas sles yang lebih mudah, ringkas serta mampu milik.

Selain dapat membantu memelihara dan melindungi kulit daripada persekitaran luar, ia juga memberi peluang kepada individu memperolehi kulit lebih sihat dan mengekalkan keasliannya.

Rangkaian produk mandian ikonLady menawarkan pilihan lebih lembut dan tekstur yang ringan kerana tiada agen pembuih yang membahayakan.

Jadi untuk hasil terbaik, pengguna dinasihat mengguna mandian shower gel aromatherapy bagi melembapkan kulit dengan harga mampu milik.

N

Visi

Membantu lebih ramai orang menggunakan lebih alternatif semulajadi dengan produk iKonlady yang berkualiti dan mampu dimiliki oleh setiap isi rumah serta memberi peluang untuk mereka menjana pendapatan.

N

Misi

Memberi manfaat dengan produk dan perkhidmatan ke pasaran luar dan melahirkan ramai usahawan bumiputera yang berjaya di seluruh Asia.

N

Objektif

  1. Memasarkan produk iKonlady aromatherapy ke seluruh Malaysia.
  2. Memberi kemudahan terbaik kepada pengguna.
  3. Supaya lebih ramai wanita mendapat manfaat produk.